Βούτυρο Σουσαμιού

Ταχίνι ολικής άλεσης

Πάστες/Βούτυρα Ελληνικών Σπόρων

Περιέχει βιταμίνες Β, γι' αυτό θεωρείται ιδανικό για όσους πάσχουν από αναιμία. Αυξάνει το ρυθμό μεταβολισμού, ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, συμβάλλει στη διατήρηση του υγιούς δέρματος και είναι ιδανικό για όσους δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα, καθώς περιέχει υψηλά ποσοστά ασβεστίου. 

Βούτυρο Φουντουκιού

Πλούσια πηγή μονο-και πολυακόρεστων λιπαρών,  περιέχει αρκετή ποσότητα ω-6 και ω-9 λιπαρών οξέων, όπως το ελαϊκό οξύ. Περιέχει ακόρεστα λιπαρά και είναι εξαιρετικά πλούσιο σε πρωτεΐνες και βιταμίνες.

Φυστικοβούτυρο

Αποτελεί μια πλούσια πηγή φυτικών ινών και βιταμίνης Ε. Επίσης έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά όπως το μαγγάνιο, το μαγνήσιο και ο χαλκός.

Βούτυρο Κολοκυθόσπορου

 Ένα φυσικό και πολύ θρεπτικό προϊόν. Μία από τις καλύτερες πηγές μαγνησίου - που βοηθά στη χαλάρωση και την ελάττωση της πίεσης, καθώς και ψευδαργύρου. 

Βούτυρο Αμυγδάλου

Υπερέχει σε φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε, περιέχει μαγνήσιο και ασβέστιο. Είναι αντιοξειδωτικό , ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλει στη βελτίωση της οστικής πυκνότητας.

Διαθέσιμες συσκευασίες¨:

> 500 ml glass jar

>3 lt bucket

NISSOS GREEK FOOD

ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ 128 - 152 38 - ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΤΗΛ.+30 213 044 1571 - +30 697 406 9896

sales@nissos-gr.com

Οι Πάστες / Βούτυρα Ελληνικών Σπόρων NISSOS GREEK FOOD ξεχωρίζουν όχι μόνο για την αυθεντική γεύση των σπόρων από τους οποίους προέρχονται αλλά και για την εξαιρετική ποιότητα επεξεργασίας :

- με ψυχρή σύνθλιψη

που εξασφαλίζει τη διατήρηση όλων των θρεπτικών τους συστατικών

- χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή αλατιού .

Αντικαθιστούν τη ζωϊκή πρωτεϊνη - Προϊόν vegan.