Ελληνικό Μέλι

μονοποικιλιακό

Θυμαρίσιο μέλι - Λευκάδας

BIO & συμβατικό

Ο βασιλιάς των μελιών !!


Μέλι άριστης ποιότητας με μοναδικό άρωμα , υπέροχο κεχριμπαρένιο χρώμα, τονωτικές, αντιμικροβιακές και αντισηπτικές ιδιότητες. 

Η μεγάλη περιεκτικότητάς του σε γυρεόκοκκους (25%-85%!!) το καθιστά ιδιαίτερα πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Κρυσταλλώνει σχετικά αργά .

Μέλι πεύκου - Βορ.Εύβοιας

BIO & συμβατικό

Μέλι με χαμηλή συγκέντρωση σακχάρων,  υψηλής θρεπτικής αξίας λόγω του μεγάλου αριθμού διαφορετικών ουσιών που υπάρχουν στη σύστασή του. Aπό τις ουσίες αυτές επικρατούν τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία (το ασβέστιο, το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος, ο χαλκός κλπ.).

Κρυσταλλώνει αργά.

Μέλι ανθέων - Ορεινό Καλαβρύτων

BIO & συμβατικό

Από τα πιο γλυκά και αρωματικά μέλια με ξανθό χρώμα! Κατάλληλο για ροφήματα, γλυκά, ανάμιξη με βασιλικό πολτό, καλλυντικά .

Κρυσταλλώνει γρήγορα.

Μέλι βελανιδιάς 

Ορεινό Καλαβρύτων

BIO & συμβατικό

Αποτελεί πλούσια πηγή καλίου, μαγνησίου, φωσφόρου, σιδήρου και νατρίου ενώ έχει χαμηλή συγκέντρωση σακχάρων. Τα ένζυμα που περιέχει ενισχύουν τον μεταβολισμό και τη λειτουργία των ζωτικών οργάνων.Διαθέτει την ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση σε σύγκριση με τα άλλα είδη μελιού, όπως έχουν δείξει επιστημονικές έρευνες.

Κρυσταλλώνει αργά.

Μέλι πορτοκαλιάς - Λακωνίας

Διακρίνεται για το εξαιρετικό του άρωμα, αλλά και για την αντιμικροβιακή και αντιοξειδωτική του δράση. Αποκαλείται και μέλι της ομορφιάς για τις άριστες καλλυντικές του ιδιότητες.

Περιέχει πολλές βιταμίνες και επιδρά αγχολυτικά και καταπραϋντικά. Έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα ψευδαργύρου συγκριτικά με τα υπόλοιπα μέλια.Μειώνει το άγχος, επουλώνει τις γαστρίτιδες και βοηθά στην αντιμετώπιση της ημικρανίας.

Κρυσταλλώνει πολυ γρήγορα.

Διαθέσιμες συσκευασίες:

> BIO : 800 g - 450 g.   glass jar 

> CONV. 950 g - 480 g - 250 g - 50 g - 30 g glass jar

> BIO & CONV. : 3 lt bucket

NISSOS GREEK FOOD

ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ 128 - 152 38 - ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΤΗΛ.+30 213 044 1571 - +30 697 406 9896

sales@nissos-gr.com

Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και επιβεβαιώνει τη γνησιότητά του! Δεν προκαλεί καμία αλλοίωση στη θρεπτική και βιολογική του αξία.