Η NISSOS GREEK FOOD είναι το νέο μέλος της οικογενειακής μας εμπορικής πορείας που ξεκίνησε το 1978.


Η έμπνευση ;

Το νησί... Αλμύρα, ήλιος, βουνά, φύση, αρχαίος πολιτισμός και ιστορία. Αρώματα παντού και μνήμες ανεξίτηλες από τα μαγειρέματα της γιαγιάς και της μαμάς και τα υπέροχα καλοκαίρια στο χωριό... 

Σε αυτή τη Λέσβο που έζησα κι αγάπησα, μα και στα πέρατα της γόνιμης ελληνικής υπαίθρου, θέλω να σας ταξιδέψω, με καράβι τις αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις της NISSOS GREEK FOOD.


Με το όνομά μας να καθρεφτίζει την Ελλάδα και με την εγγύηση ποιότητας που προσφέρει η γεωγραφική θέση και το ήπιο, αμόλυντο, μεσογειακό κλίμα, ξεκινήσαμε το ταξίδι, αναζητώντας, δοκιμάζοντας και επιλέγοντας - ανάμεσα σε μικρές οικογενειακές φάρμες, οικοτεχνίες και μικρούς παραγωγούς -τα πιο εκλεκτά και αντιπροσωπευτικά καλούδια του κάθε τόπου.


Αυθεντική ελληνική γεύση - παραδοσιακή συνταγή - πιστοποιημένη ποιότητα, είναι τα τρία (3) βασικά κριτήρια επιλογής και η εγγύηση μας για τη γευστική, θρεπτική και θεραπευτική αξία των προϊόντων της NISSOS GREEK FOOD!


«Ντύσαμε» τα προϊόντα μας με το χειροποίητο βελονάκι της γιαγιάς Νίτσας, έτσι ώστε η ποιότητα να αναδεικνύεται και από την ετικέτα/ συσκευασία βραβευμένου σχεδιασμού (LONDON IOOC awards 2016).


Η NISSOS GREEK FOOD είναι η μοναδική επιχείρηση που ειδικεύεται στην τροφοδοσία χώρων εστιάσης με επιλεγμένα Λεσβιακά προϊόντα!Οραμά μας;

Να διαδώσουμε σε όλο τον κόσμο την υψηλή γευστική και διατροφική αξία των προϊόντων της Λέσβου και της ελληνικής γόνιμης υπαίθρου.


Τα προϊόντα NISSOS GREEK FOOD τα επιλέγουν:

- Διανομείς τροφίμων food service / retail
- Εκλεκτά εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία
- Αλυσίδες καταστημάτων, department stores, delicatessen υγιεινής/μεσογειακής/ vegan διατροφής


Τα προϊόντα που προτείνουμε αφορούν σύγχρονους καταναλωτές που αποζητούν να επιστρέψουν στις ρίζες και να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής τους μέσα από την υγιεινή διατροφή, την ευεξία, την καλή φυσική κατάσταση, την γευστική απόλαυση, το στυλ και το μοντέρνο lifestyle, για τους ίδιους και την οικογένειά τους.


'Ελα στο χώρο μας

Επικοινώνησε μαζί μας


Ακολούθησε μας


Newsletter:

Nέα προϊόντα - Προσφορές - Τα νέα μας